Förskolan och fritidshemmet i Sättraby Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola och fritidshem i Sättraby för medlemmarnas barn. Förskolan och fritidshemmet skall drivas i en ekologisk anda och befrämja en levande landsbygd.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förskolan och fritidshemmet i Sättraby Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Norrtälje så är Förskolan och fritidshemmet i Sättraby Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1997-10-17 så skapades Förskolan och fritidshemmet i Sättraby Ekonomisk förening och företaget är har F-skattsedel Förskolan och fritidshemmet i Sättraby Ekonomisk förening har haft det sedan 1998-01-01.

769602-5597 är organisationsnummret för företaget som finns i Norrtälje.

Just nu är Förskolan och fritidshemmet i Sättraby Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Förskolan och fritidshemmet i Sättraby Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0175-63018 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellid, Maria Michelle -Wikström, Niklas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förskolan och fritidshemmet i Sättraby Ekonomisk förening är Andersson, Ulrika Margareta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Breidenskog, Johanna Marie som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellid, Maria Michelle som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Margaretha som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Peter Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Niklas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot.