Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken)

Stockholms län

Information

Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken) hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken) finns. I Norrtälje så finns det många olika Ekonomisk förening och i Stockholms län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken) tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har F-skatt vilket Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken) har haft sedan 1999-01-01. Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken) har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken) så kan ni göra det genom att skicka er post till Kråkbrinken 7 B, 761 31, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0176-13558.

Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken) har idag 769601-7503 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Yvonne Johansson ensam. är den som för stunden ansvarar för Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken)

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en personalkooperativ barnstuga och därmed närliggande verksamhet i Norrtälje kommun, vari medlemmarna bereds arbete.

I Personalkooperativet Kråkbrinken Ekonomisk förening (Förskola Kråkbrinken) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Exell, Anna Maj Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Yvonne Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Grönlund, Anneli Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyholm, Ruth Ann-Katrin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöblom, Eva Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderquist-Ericsson, Britt Evy Viola som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot.