Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

769600-2604 är organisationsnummer för bolaget Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Norrtälje som är den kommunen som Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening finns i.

Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1994-05-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Ulo Rammus och Ann-Charlotte Rammus, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 010-2894934 eller genom brev på följande adress:
Pl 425, 760 15, Gräddö

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att handha driften av Refsnäs hamn och därvid för medlemmarna hålla hamnen tillgänglig för person- och godsbefordran till och från utanförliggande öar och för medlemmarnas övriga hamnbehov samt till medlemmarna upplåta hamnplatser för småbåtar.

Det finns olika personer som har en koppling med Refsnäs Hamnförening Ekonomisk förening och det är Björk, Jan-Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Per Ove som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Per Tore som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rammus, Ann-Charlotte Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rammus, Ulo som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln SuppleantKarlsson, Allan Emil som är född 1961 och har titeln Suppleant, Langborg, Per-Eric Wilhelm som är född 1936 och har titeln Suppleant,