Smörblomman Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

769600-1275 är organisationsnummer för bolaget Smörblomman Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smörblomman Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Norrtälje som är den kommunen som Smörblomman Ekonomisk förening finns i.

Smörblomman Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1994-01-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smörblomman Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Smörblomman Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Smörblomman Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Smörblomman Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0176-224243 eller genom brev på följande adress:
Drottning Kristinas v. 62 A, 761 42, Norrtälje

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva barnomsorg, vari medlemmarna bereds arbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Smörblomman Ekonomisk förening och det är Cortobius, Annika som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Gun-Britt Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordbrandt, Ann Viveca som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,