Tina Nilsson Friskvård

Stockholms län

Information

760811-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tina Nilsson Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tina Nilsson Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Tina Nilsson Friskvård finns i.

Tina Nilsson Friskvård har varit registrerat sedan 1999-03-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tina Nilsson Friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Tina Nilsson Friskvård är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Tina Nilsson Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tina Nilsson Friskvård så kan ni göra det på telefon genom 0176-17507 eller genom brev på följande adress:

Friskvård såsom massageterapeutisk behandling.

Det finns olika personer som har en koppling med Tina Nilsson Friskvård och det är Nilsson, Tina Elisabet som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,