Swemek

Stockholms län

Information

Swemek hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Swemek finns. I Norrtälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Swemek tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Swemek har haft sedan 2004-01-29. Swemek har funnits sedan och 2004-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Swemek så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3341265.

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Swemek har idag 730410-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Swemek

Raparationer av bilar, lastbilar, båtar och grävmaskiner samt industrimotorer t ex elverk. Uthyrning av grävmaskiner, elverk, högtryckstvättar och gräsklippare. Maskinförare. Trädgårdsskötsel såsom anläggning av trädgårdar och tomter.

I Swemek så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergman, Lars Jan Robert som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .