VE Relax

Stockholms län

Information

720529-XXXX är organisationsnummer för verksamheten VE Relax. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VE Relax är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som VE Relax finns i.

VE Relax har varit registrerat sedan 2000-04-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VE Relax så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

VE Relax är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för VE Relax är följande:

Vill ni komma i kontakt med VE Relax så kan ni göra det på telefon genom 08-6239543 eller genom brev på följande adress:

Kroppsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med VE Relax och det är Jonsson, Anna Katharina Veronica som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,