Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening

Stockholms län

Information

715200-2478 är organisationsnummer för företaget Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Norrtälje som är den kommunen som Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening finns i.

Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1965-06-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bergström, Leo Jan-Ola -Carstensen, Solvei Birgitta -Matsson, Bo Göran Anders

Vill ni komma i kontakt med Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 08-851319 eller genom brev på följande adress:
Grindtorpsv. 25, 183 49, Täby

Föreningen har till uppgift att främja medlemmarna ekonomiska intressen genom: att förvalta för medlemmarnas gemensamma bruk upplåtna egendomar och anordningar inom fritidsområdet Dyvik 1:5, 2:2 och 2:3 på Vätö i Norrtälje kommun och att i övrigt tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen.

Det finns olika personer som har en koppling med Fritidsområdet Marsbacken, ekonomisk förening och det är Bergström, Leo Jan-Ola som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Carstensen, Solvei Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Kjell Erik Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jurdell, Carl Fredrik Verner som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Matsson, Bo Göran Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Hans Christer Olov som är född 1941 och har titeln SuppleantIngeson, Kjell Arne Erik som är född 1951 och har titeln Suppleant, Castenfors Fahrer, Barbro som är född 1931 och har titeln Revisor, Öman, Nils Pär Olof som är född 1949 och har titeln Revisor