Bostadsrättsföreningen Ankaret

Stockholms län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Norrtälje och Bostadsrättsföreningen Ankaret är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Ankaret är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Ankaret är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Ankaret är ett Bostadsrättsförening och skapades 1945-09-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Ankaret ska trivas.

I Norrtälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Ankaret inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Ankaret och det finns flera bolag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Ankaret så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-14624.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Ankaret är Bergström, Lars Henning som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerlund, Rune Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Hans Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Inga-Britt som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Martin, Erik Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Halvarsson, Malin Elisabeth Lovisa som är född 1982 och har titeln SuppleantWester, Christina Viola som är född 1950 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Ankaret har 714400-2933 som sitt organisationsnummer.