Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för.

Stockholms län

Information

Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för. hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för. finns. I Norrtälje så finns det många olika Ekonomisk förening och i Stockholms län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för. tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har F-skatt vilket Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för. har haft sedan 1994-01-01. Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för. har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Tjockö, 760 15, Gräddö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för. har idag 714400-2545 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Högström, Berit Signe Agnes -Jansson, Per Ove är den som för stunden ansvarar för Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att till förmån för hushåll på Tjockö och omkringliggande öar, driva tvättinrättning och badhusrörelse. Dessutom ingår i verksamheten att förvara och underhålla brandutrustning samt biträda Norrtälje kommuns Räddningstjänst vad avser brandförsvar.

I Tjockö Tvätt- och Badhusförening, ek. för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Högström, Berit Signe Agnes som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Per Ove som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Siv Asta Viola som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Britt-Louise Elisabet som är född 1931 och har titeln Suppleant, Westerberg, Ralf Oskar Harald som är född 1942 och har titeln Suppleant.