Bostadsrättsföreningen Haren

Stockholms län

Information

714400-0523 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen Haren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Haren är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Norrtälje som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Haren finns i.

Bostadsrättsföreningen Haren har varit registrerat sedan 1943-11-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Haren så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Haren är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Haren är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Haren så kan ni göra det på telefon genom 0176-19074 eller genom brev på följande adress:
ESPLANADEN 10, 761 45, Norrtälje

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Haren och det är Astgren, Leif Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjureström, Madelen Annica som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Göran Bertil som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundstedt, Gun-Britt Marianne som är född 1935 och har titeln Suppleant,