P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson

Stockholms län

Information

P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson är ett av många företag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-03-17. Men sedan 1997-01-01 så har P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5684433.

Norrtälje arbetar för att företag som P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson. Det finns flera företag i Stockholms län.

Lastbilsåkeri.

Firmatecknare för P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson och det är följande personer, Stark, Ingalill Margareta som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för P & I's Schakt och Transport Ingalill Johansson är 711201-XXXX.