Mr Garden Roslagen

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och Mr Garden Roslagen är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mr Garden Roslagen är ett av dem. Statusen för Mr Garden Roslagen är att Bolaget är aktivt.

Mr Garden Roslagen är ett Enskild firma och skapades 2006-05-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mr Garden Roslagen ska trivas.

Mr Garden Roslagen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av anläggning- och trädgårdstjänster. Fastighetsskötsel. Säkerhetskonsult.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mr Garden Roslagen är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Mr Garden Roslagen och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Mr Garden Roslagen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5572489.

.

De som är på något sätt har med Mr Garden Roslagen är Sund, Allan Kenneth som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mr Garden Roslagen har 711101-XXXX som sitt organisationsnummer.