Lill Systeryster's kera'x petshop

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och Lill Systeryster's kera'x petshop är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Lill Systeryster's kera'x petshop är ett av dem. Statusen för Lill Systeryster's kera'x petshop är att Bolaget är aktivt.

Lill Systeryster's kera'x petshop är ett Enskild firma och skapades 2008-08-20. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där företaget finns i jobbar för att företag som Lill Systeryster's kera'x petshop ska trivas.

Lill Systeryster's kera'x petshop är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-07. I Norrtälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Zoobutik samt hunddagis.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lill Systeryster's kera'x petshop är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-07.

Idag är Lill Systeryster's kera'x petshop och det finns flera företag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Lill Systeryster's kera'x petshop så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0175-72288.

.

De som är på något sätt har med Lill Systeryster's kera'x petshop är Ehmer, Bente Madeleine som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lill Systeryster's kera'x petshop har 700323-XXXX som sitt organisationsnummer.