Rumlans program och systemutveckling

Stockholms län

Information

680131-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rumlans program och systemutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rumlans program och systemutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Rumlans program och systemutveckling finns i.

Rumlans program och systemutveckling har varit registrerat sedan 2003-03-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rumlans program och systemutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-24.

Rumlans program och systemutveckling är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Rumlans program och systemutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rumlans program och systemutveckling så kan ni göra det på telefon genom 070-2405588 eller genom brev på följande adress:

Datakonsultverksamhet såsom dot sourcing av nätverk, servrar, system. Utveckling för pcnätverk, försäljning av datortillbehör samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Utveckling av datorstyrning av musikanläggningar. Konsultarbeten i byggbranschen såsom lastbilskörning. Entreprenad inom åkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Rumlans program och systemutveckling och det är Berg, Erik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,