Richard Ekström Entreprenad & Trade

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Enskild firma som heter Richard Ekström Entreprenad & Trade. Det finns flera företag som liknar Richard Ekström Entreprenad & Trade i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Richard Ekström Entreprenad & Trade är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-06-21 så har Richard Ekström Entreprenad & Trade varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Richard Ekström Entreprenad & Trade och det finns fler företag som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Richard Ekström Entreprenad & Trade så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Richard Ekström Entreprenad & Trade så kan ni göra det på 0175-70025.

Inköp och försäljning av livsmedel och tobak. Snickeriverksamhet, försäljning av byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ekström, Göran Richard som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Richard Ekström Entreprenad & Trade har 671011-XXXX som sitt organisationsnummer.