Jörgen Bergströms Svets & Rep

Stockholms län

Information

661125-XXXX är organisationsnummer för företaget Jörgen Bergströms Svets & Rep. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jörgen Bergströms Svets & Rep är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Jörgen Bergströms Svets & Rep finns i.

Jörgen Bergströms Svets & Rep har varit registrerat sedan 2007-07-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jörgen Bergströms Svets & Rep så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Jörgen Bergströms Svets & Rep är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Jörgen Bergströms Svets & Rep är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jörgen Bergströms Svets & Rep så kan ni göra det på telefon genom 0176-226041 eller genom brev på följande adress:

Jord och skogsbruk. Svets och reparationsarbete samt påbyggnad av lastbilar och släp.

Det finns olika personer som har en koppling med Jörgen Bergströms Svets & Rep och det är Bergström, Erik Jörgen som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,