Hallstaviks bergssprängning

Stockholms län

Information

660719-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hallstaviks bergssprängning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallstaviks bergssprängning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Hallstaviks bergssprängning finns i.

Hallstaviks bergssprängning har varit registrerat sedan 2006-10-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallstaviks bergssprängning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-02.

Hallstaviks bergssprängning är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Hallstaviks bergssprängning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hallstaviks bergssprängning så kan ni göra det på telefon genom 0175-26232 eller genom brev på följande adress:

Sprängning, trädfällning, anläggningsarbeten, köra tunga fordon såsom lastbilar och dumper, skogsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallstaviks bergssprängning och det är Larsson, Mats Patrick som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,