NOA TRANSPORT

Stockholms län

Information

660613-XXXX är organisationsnummer för verksamheten NOA TRANSPORT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NOA TRANSPORT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som NOA TRANSPORT finns i.

NOA TRANSPORT har varit registrerat sedan 1992-12-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NOA TRANSPORT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

NOA TRANSPORT är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för NOA TRANSPORT är följande:

Vill ni komma i kontakt med NOA TRANSPORT så kan ni göra det på telefon genom 070-2682059 eller genom brev på följande adress:

Transport av gods med chevy van

Det finns olika personer som har en koppling med NOA TRANSPORT och det är AHLBACK, BENGT NILS-OLOF som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,