Patriks Reparationer o Service

Stockholms län

Information

650930-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Patriks Reparationer o Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Patriks Reparationer o Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Patriks Reparationer o Service finns i.

Patriks Reparationer o Service har varit registrerat sedan 1998-02-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Patriks Reparationer o Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Patriks Reparationer o Service är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Patriks Reparationer o Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Patriks Reparationer o Service så kan ni göra det på telefon genom 070-8297923 eller genom brev på följande adress:

Reparationer av bilar, traktorer och maskiner såsom grävmaskiner, hjullastare, dumper, skogsmaskiner, jordbruksmaskiner. Hyr ut mig själv som mek. chaufför. Smide såsom hästvagnar och bilramar. Hästinackordering. Tillverkning och försäljning av hästvagnar och tillbehör till dessa.

Det finns olika personer som har en koppling med Patriks Reparationer o Service och det är Fredriksson, Nils Leo Patrik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,