Tallbackens Bygg & Snickeri

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och Tallbackens Bygg & Snickeri är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tallbackens Bygg & Snickeri är ett av dem. Statusen för Tallbackens Bygg & Snickeri är att Bolaget är aktivt.

Tallbackens Bygg & Snickeri är ett Enskild firma och skapades 2002-10-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tallbackens Bygg & Snickeri ska trivas.

Tallbackens Bygg & Snickeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bygg, anläggning och entreprenadverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tallbackens Bygg & Snickeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Tallbackens Bygg & Snickeri och det finns flera bolag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Tallbackens Bygg & Snickeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-222031.

.

De som är på något sätt har med Tallbackens Bygg & Snickeri är Ljungman, Kent Gunnar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tallbackens Bygg & Snickeri har 630617-XXXX som sitt organisationsnummer.