Stefan's Alternativmedicinska praktik

Stockholms län

Information

620213-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stefan's Alternativmedicinska praktik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefan's Alternativmedicinska praktik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Stefan's Alternativmedicinska praktik finns i.

Stefan's Alternativmedicinska praktik har varit registrerat sedan 1999-10-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefan's Alternativmedicinska praktik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Stefan's Alternativmedicinska praktik är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Stefan's Alternativmedicinska praktik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefan's Alternativmedicinska praktik så kan ni göra det på telefon genom 073-3225998 eller genom brev på följande adress:

Alternativa behandlingsmetoder såsom kinesiologi, näringsterapi, homeopati.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefan's Alternativmedicinska praktik och det är Högberg, Stefan Per-Olof som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,