Angskärs Hundpensionat

Stockholms län

Information

Angskärs Hundpensionat hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Angskärs Hundpensionat finns. I Norrtälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Angskärs Hundpensionat tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Angskärs Hundpensionat har haft sedan 2000-09-25. Angskärs Hundpensionat har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Angskärs Hundpensionat så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0176-220421.

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Angskärs Hundpensionat har idag 611202-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Angskärs Hundpensionat

Inackordering av hundar över dagen eller hela dygn. Badning, trimning, kloklippning. Försäljning av hundartiklar. Kursverksamhet.

I Angskärs Hundpensionat så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kalliomäki, Anette Marie som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .