Kulturbyggen i Roslagen

Stockholms län

Information

Kulturbyggen i Roslagen hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Kulturbyggen i Roslagen finns. I Norrtälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Kulturbyggen i Roslagen tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Kulturbyggen i Roslagen har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kulturbyggen i Roslagen så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Kulturbyggen i Roslagen har idag 610728-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kulturbyggen i Roslagen

Konsultverksamhet inom byggnadsvård, snickerier och andra träarbeten, tillverkning och reparation av träföremål och byggnader, författande av skrifter, publikationer och böcker inom ovan angivna områden samt fotografisk dokumentation.

I Kulturbyggen i Roslagen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månsson, Johan Jacques som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .