Exert Transport

Stockholms län

Information

Exert Transport är ett företag som finns i Norrtälje. I Exert Transport finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kolehmainen, Tom Tuomo Juhani som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Exert Transport så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Exert Transport på telefon 0551-21060.

Godstransporter, Event & konsert transporter, Roadshows. Uthyrning samt inköp och försäljning av ljudutrustning, samt tillbehör och även audiovisuell utrustning. Konsultation - transportfrågor, samt service av ovannämda enheter.

Idag är Exert Transport av bolagstypen Enskild firma.

Exert Transport är ett av många företag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Exert Transport innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-25 och Exert Transport är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Exert Transport så är det följande:

Exert Transport har 610429-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.