Einars sjötransport & fiske

Stockholms län

Information

610212-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Einars sjötransport & fiske. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Einars sjötransport & fiske är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Einars sjötransport & fiske finns i.

Einars sjötransport & fiske har varit registrerat sedan 2001-06-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Einars sjötransport & fiske så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-11.

Einars sjötransport & fiske är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Einars sjötransport & fiske är följande:

Vill ni komma i kontakt med Einars sjötransport & fiske så kan ni göra det på telefon genom 070-2278385 eller genom brev på följande adress:

Bedriva sjötransporter och fisketurer. Dyk och konferensverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Einars sjötransport & fiske och det är Hegart, Rolf Christer som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hegart, Ann-Katrin som är född 1960 och har titeln Prokurist,