GIA Värmepumpar & Kylmaskiner

Stockholms län

Information

GIA Värmepumpar & Kylmaskiner är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som GIA Värmepumpar & Kylmaskiner finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GIA Värmepumpar & Kylmaskiner är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-04-03.

GIA Värmepumpar & Kylmaskiner som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-10-17. Men sedan 2003-04-03 så har GIA Värmepumpar & Kylmaskiner varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GIA Värmepumpar & Kylmaskiner så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-229191.

Norrtälje arbetar för att bolag som GIA Värmepumpar & Kylmaskiner ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GIA Värmepumpar & Kylmaskiner. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Försäljning, installation och service av värmepumpar och kylmaski- ner. Bygg & renovering av fastigheter, samt mur-& grundarbeten.

Firmatecknare för GIA Värmepumpar & Kylmaskiner är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GIA Värmepumpar & Kylmaskiner och det är följande personer, Arremyr, Gunnar Inge som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för GIA Värmepumpar & Kylmaskiner är 600530-XXXX.