J.P Öhbergs Service och tjänster

Stockholms län

Information

J.P Öhbergs Service och tjänster är en verksamhet som finns i Norrtälje. I J.P Öhbergs Service och tjänster finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öhberg, John Peter som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med J.P Öhbergs Service och tjänster så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J.P Öhbergs Service och tjänster på telefon 0176-57206.

Utbildningsverksamhet inom slagverk - trumspel, samt tennislektioner. Konsultationer inom bygglovshandlingar, husritningar samt liknande verksamhet. Personlig assistent, kartframställningar och vaktmästeritjänster.

Idag är J.P Öhbergs Service och tjänster av bolagstypen Enskild firma.

J.P Öhbergs Service och tjänster är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J.P Öhbergs Service och tjänster innehar ej F-skattsedel och J.P Öhbergs Service och tjänster är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J.P Öhbergs Service och tjänster så är det följande:

J.P Öhbergs Service och tjänster har 600326-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.