Palmata Jakt & Bygg

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Enskild firma som heter Palmata Jakt & Bygg. Det finns flera bolag som liknar Palmata Jakt & Bygg i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Palmata Jakt & Bygg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-04-17 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2008-03-18 så har Palmata Jakt & Bygg varit registrerat och sedan 2008-04-17 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Palmata Jakt & Bygg och det finns fler bolag som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Palmata Jakt & Bygg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Palmata Jakt & Bygg så kan ni göra det på 0176-260403.

Försäljning och konsultation inom jakt och jakttillbehör samt därmed förenlig verksamhet. Byggarbeten och konsultation inom bygg samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Malmsten, Bengt Magnus som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Palmata Jakt & Bygg har 600322-XXXX som sitt organisationsnummer.